Live resultaten

KNHS en Regio Gelderland / Flevoland

Om zoveel mogelijk te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM kiest Kring Berkel IJssel ervoor om Dressuur resultaten direct live te publiceren op onze website. U hoeft dus niet meer te wachten op het terrein van het meetmoment en kunt deze zo spoedig mogelijk verlaten na het rijden van uw proef.

Klik op een onderstaand meetmoment om te kijken uw resultaat is:


Een rubriek word pas actief zodra van de eerste ruiter in een rubriek een resultaat verwerkt is door het meetmoment secretariaat.

Allereerst de 3 verschillende meetmomenten voor de pony’s.


Hieronder 3 meetmomenten voor de paarden. Zoals bekend is het eerste Dressuur meetmoment opgesplitst over 2 locaties. De Z rubrieken voor de paarden worden, alleen tijdens het eerste meetmoment, gereden in Vorden.

Helaas zijn er geen Live Resultaten mogelijk vanuit Bussloo omdat daar geen mogelijkheid is tot het gebruik van internet. De organisatie van Bussloo geeft aan de gereden resultaten ‘s avonds te posten op startlijsten.nl.


Let op!

Aan deze uitslagen kunnen geen rechten worden ontleend. De afvaardiging voor het Regio kampioenschap word op een nader te bepalen datum bekend gemaakt door de kring.