Selectie en afvaardiging Indoor ’21/’22

KNHS en Regio Gelderland / Flevoland

Selectie en afvaardiging Indoor ’21/’22

Wij hebben vanuit de regio een bericht ontvangen aangaande de selectie- en afvaardigings procedure die wij met jullie willen delen. Wij gaan er vanuit dat dit meer duidelijkheid verschaft.

De afvaardiging zal als volgt plaatsvinden
Dressuur:
De dressuur paarden en pony’s hebben alle kringen minimaal 2 wedstrijden gereden, er zijn kringen die al minimaal 3 wedstrijden hebben gereden.
Als er 2 wedstrijden zijn gereden is de regel dat ze allebei tellen voor de afvaardiging, combinaties die maar één wedstrijd hebben gereden mogen dan ook niet afgevaardigd worden.
Springen:
Alle kringen hebben voor de paarden minimaal 2 wedstrijden gereden, hiervoor is hetzelfde als bij de dressuur van toepassing.
Bij de pony’s zijn er kringen die pas de eerste selectiewedstrijd is gereden.
voor deze kringen wordt de mogelijkheid geboden de resultaten later aan te leveren indien direct na 15 januari nog een selectiemogelijkheid wordt gecreëerd. Voor de andere kringen is wederom hetzelfde van toepassing als bij de dressuur

Een besluit over het wel of niet doorgaan van de kampioenschappen zal in een later stadium, maar in in ieder geval vóór 15 januari bekend worden gemaakt.

Voor de Kring Berkel-IJssel betekent dit dus dat de afvaardiging voor de dressuur pony’s en het springen paarden én pony’s wordt berekend over de twee reeds verreden wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *