Let op! De uitreiking van de kringkampioenschappen dressuur pony’s zullen dit weekend allemaal tegelijk plaatsvinden. Om goed de tijd te nemen voor met name de grotere klasses zal de uitreiking plaatsvinden in de kantine van PPSV De Spreng in Laag-Soeren op zondagmiddag 8 januari na afloop van de M dressuur. Dat zal dus rond de klok van 15.00uur zijn. De tussenstanden staan op onze website https://kringberkelijssel.nl/?page_id=707

KNHS en Regio Gelderland / Flevoland

Let op! De uitreiking van de kringkampioenschappen dressuur pony’s zullen dit weekend allemaal tegelijk plaatsvinden. Om goed de tijd te nemen voor met name de grotere klasses zal de uitreiking plaatsvinden in de kantine van PPSV De Spreng in Laag-Soeren op zondagmiddag 8 januari na afloop van de M dressuur. Dat zal dus rond de klok van 15.00uur zijn. De tussenstanden staan op onze website https://kringberkelijssel.nl/?page_id=707

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *